5 tips för ett enklare och mer effektivt kontorsliv

Fotograf: Image courtesy of photomyheart at FreeDigitalPhotos.net

Textstorlek

Skriv ut

5 tips för ett enklare och mer effektivt kontorsliv

Näringsliv

Med rätt utrustning blir allting lättare - och det gäller även jobbet på kontoret! Keeha Vink Kullman på SwedOffice.se ger dig tipsen som underlättar arbetsdagen.

Fakta

SwedOffice.se startades 2006 och är en av Sveriges största onlinebutiker för kontorsmaterial. Med över 9000 produkter i sortimentet, låga priser och snabb leverans handlar du enkelt allt du behöver till kontoret. Inget konto behövs och beställer du för minst 500 kr bjuder vi på frakten.

Handla på SwedOffice.se eller ring kundtjänst på 08-24 50 55 så hjälper vi dig.

1. Skaffa dubbletter av saker som ofta rymmer
Dom där prylarna som hux flux försvinner av sig självt kan vara bra att ha en extra uppsättning av. För vem har inte letat sig tokig efter en sax, tejprulle eller häftapparat?

2. Bli ett listproffs!
Med en "att-göra-lista" över dagens arbetsuppgifter har du läget under kontroll. Ett bra block blir en trogen följeslagare som inte påverkas av varken serverkrasch eller sega laddningstider. Notisar finns i en massa färger, välj själv vilken som passar dig bäst!

3. Ordning och reda - från början
Att sortera in fakturor och kvitton i pärmar kanske inte är det roligaste du kan tänka dig men håller du ordning från början slipper du hamna mitt i ett papperskaos när exempelvis bokföringen ska göras.

4. Välj miljövänligt
Bäst mår miljön när vi lagrar information digitalt, men ibland behöver man skriva ut och då är det bra om det sker på miljövänligt papper. Satsa på hålat eller ohålat papper av god kvalitet och med hög vithet.

5. Ha alltid en pålitlig penna till hands
En i pennstället, en i kavajfickan, en i datorväskan... ja, pennorna går åt! En favorit på SwedOffice-kontoret är Pilots smarta kulspetspenna Frixions med bläck som går att sudda och som finns i flera olika färger.


Dela:

Senaste nyheter

Avancerad sökning

Ord i rubrik:

Sök

Populära nyckelord