Bonnier söker digitala entreprenörer

Textstorlek

Skriv ut

Bonnier söker digitala entreprenörer

IT & Media

För andra året i rad är Bonnier Accelerator öppet för ansökningar. Programmet erbjuder möjligheten att under tre månader utveckla en digital affärsidé i samarbete med ett av Nordens ledande medieföretag, helt utan inlåsningar.

Fakta

Bonnier Accelerator är ett 3-månadersprogram för entreprenörer. Fokus ligger på digitala medieidéer.
Sista dag att ansöka är 2 maj.
Juryns beslut presenteras i juni.
De nya stjärnorna flyttar in hos Bonnier i september.

- Ansökan är öppen för vem som helst, men du ska gärna ha kommit en bit på vägen mot en produkt eller tjänst. När vi investerar i en start up är det för oss ett långsiktigt åtagande, därför är dessa tre månader också ett sätt för oss att lära känna teamet bakom affärsidén bättre, säger Elisabeth Palombo, som ansvarar för programmet.

Ansökningsperioden löper fram till den 2 maj. Därefter utser en jury* de bästa kandidaterna som flyttar in hos Bonnier i september. Sedan har de tre månader på sig att förverkliga sin idé. Bonnier tillhandahåller kontorsplatser, mentorer, ett skräddarsytt utvecklingsprogram, samt tillgängliggör nätverk och kompetenser från en mediekoncern som verkar i 17 länder med 9 000 medarbetare.

I december pitchar deltagarna för juryn igen, och Bonnier tar ställning till om man ska investera eller inte, vilket i det läget är en förhandlingsfråga mellan parterna.

- Vi letar efter morgondagens digitala stjärnor, som i samverkan med Bonnier vill omvandla sina affärsidéer till snabbväxande företag, säger Ulrika Saxon, vd på Bonnier Growth Media och ordförande i Accelerator-juryn.

Läs mer:
www.bonnieraccelerator.com


Dela:

Senaste nyheter

Avancerad sökning

Ord i rubrik:

Sök

Populära nyckelord