e-conomic förenklar din bokföring

Fotograf: Image courtesy of Pong at FreeDigitalPhotos.net

Textstorlek

Skriv ut

e-conomic förenklar din bokföring

Ekonomi & Bokföring

Att starta eget är att våga ta steget att förverkliga sina drömmar. Har du tagit steget att förverkliga din dröm och driver redan din egen verksamhet? Vad kul, grattis! Eller går du kanske och fantiserar om den dagen du har möjlighet att sätta din företagsidé i verket? Oavsett var du befinner dig på din starta-eget-resa är det ju din kärnverksamhet du vill ägna dig åt, och du kanske anser att bokföringen är både tidskrävande och komplicerad.

e-conomic bokföringsprogram håller med dig om att bokföring inte är enkelt, men det är utan tvivel en viktig del av att vara företagare. Därför har e-conomic skapat ett tryggt och säkert bokföringsprogram som förenklar din bokföring.

Nylansering av e-conomic bokföringsprogram
e-conomic bokföringsprogram är Europas ledande leverantör av webbaserade bokföringsprogram. Sedan starten år 2001 är målet att erbjuda ett komplett, webbaserat bokföringsprogram som förenklar bokföringsarbetet för egenföretagare. Idag har e-conomic fler än 80 000 användare och finns i nio länder runt om i Europa.
e-conomic bokföringsprogram är alltså inte en ny aktör på marknaden. Det som har hänt är att programmet har nylanserats, och därför kan en förnyad och ännu bättre version av bokföringsprogrammet erbjudas.

Fördelen är att du får ett komplett bokföringsprogram
Det unika med e-conomic bokföringsprogram är att du får tillgång till hela grundpaketet med bokföring, fakturering och rapportering. Det tillkommer alltså inte några extrakostnader när du tecknar ett avtal. Du kan dessutom alltid ge din revisor eller redovisningskonsult gratis åtkomst till programmet.

e-conomic bokföringsprogram tar hand om det tekniska
Med ett webbaserat system slipper du installera något på din dator, och du har tillgång till dina bokföringsdata var du än befinner dig. Eftersom e-conomic bokföringsprogram säkerhetskopierar dina data var 15:e minut slipper du oroa dig och kan sova gott om natten.

Ett etablerat bokföringsprogram hos revisorer och redovisningskonsulter
Många revisorer och redovisningskonsulter använder redan e-conomic bokföringsprogram. e-conomic samarbetar med revisorer och redovisningskonsulter i hela Sverige – från Haparanda i norr till Trelleborg i söder.

Erbjuder alltid kostnadsfri support
Med ett avtal hos e-conomic bokföringsprogram ingår självklart support. För att du ska komma igång ordentligt med programmet erbjuds instruktionsfilmer och webbkurser. Den kunniga personalen som arbetar i supporten har ekonomibakgrund och svarar gärna på dina frågor via chatt, mejl eller telefon.

Prova e-conomic gratis och upptäck alla fördelar
Du kan prova en kostnadsfri demoversion av e-conomic bokföringsprogram i 30 dagar. I demoversionen kan du importera dina befintliga bokföringsdata och bekanta dig med programmets samtliga funktioner innan du beslutar dig. e-conomic erbjuder dessutom 60 dagars nöjd kundgaranti till alla nya kunder. Det innebär att du, om du inte skulle vara helt nöjd, kan säga upp ditt avtal inom 60 dagar och få full återbetalning.

e-conomic hoppas att du som funderar på att starta ditt eget företag vågar ta steget att förverkliga din dröm. e-conomic vill också att du som är i uppstartningsfasen av din verksamhet ska känna att du tagit rätt beslut, och att du är stolt över att du vågade. Framförallt vill e-conomic erbjuda ett komplett, webbaserat bokföringsprogram som förenklar din bokföring – utan att kompromissa med funktionaliteten.

Prova e-conomic gratis, tryggt och säkert bokföringsprogram

Dela:

Senaste nyheter

Avancerad sökning

Ord i rubrik:

Sök

Populära nyckelord