E-handelskit för nystartade e-handlare

Textstorlek

Skriv ut

E-handelskit för nystartade e-handlare

IT & Media

För en e-handlare som precis fått upp sin webshop är det många saker som ska gå enligt plan för att webshopen ska bli lönsam. En viktig del i lönsamheten är således emballaget som produkterna packas i och skickas vidare med. Fel emballage kan innebära skadade varor och skadat förtroende - vilket i båda fall kan vara förödande för en nystartad e-handlare.

Det är avgörande för en e-handlare att dina kunder är nöjda med sina köp och de varor du levererar. Förpackningarna och emballaget bör därför väljas med omsorg. Det finns idag många bra, stabila, säkra förpackningar med innovativa lösningar för att både paketering, utskick och returer ska fungera problemfritt. Se mer på BoxonDirect.se där du just nu får 15% rabatt när du anger koden ”starteget” i kassan.

Att välja rätt storlek på förpackningen är A och O
Förpackningens storlek och format ska väljas utifrån vad det är för produkt som ska skickas. Man vill gärna undvika att en liten produkt skickas i en för stor låda där antingen en massa utfyllnadsmaterial fyller ut lådan eller att produkten studsar runt under transport. Viktigt är också att tänka på vilket format som blir mest portoekonomiskt att skicka varorna med, är det ett brevpack, kuvert eller en låda? Har du långa produkter bör du välja en fyrkantstub framför en rund papptub, bl.a. pga av portokostnaden men också pga av önskemål från transportföretagen.
Fler tips hittar du i deras kompletta guide för olika postemballages storlekar och format.

Börja enkelt med vårt e-handelskit - få 15% rabatt
För att vara säker på att du har rätt emballage för olika typer av produkter bör du fylla upp lagret med e-handelslådor i olika storlekar. Dessa är lättpaketerade med en snabbottenfunktion som gör att du reser lådan väldigt snabbt. De är väldigt ekonomiska och passar utmärkt för utskick.

Att använda sig av Tur&Retur lådor är fördelaktigt när det finns risk att varan skickas tillbaka. Dessa lådor är försedda med extra dubbelhäftande tejp som används vid returen. Om du ska skicka känsliga artiklar, såsom läsplattor, mobiler eller prydnadssaker, kan du välja lådor försedda med plastfolie som håller produkten säker på plats inuti lådan. Utfyllnadsmaterial såsom Fillpak Paper eller luftkuddar är att rekommendera då de skyddar samtidigt som de väger väldigt lite.

Ett av marknadens största utbud av postemballage hittar du på BoxonDirect.se, där du nu får 15% rabatt på hela sortimentet. I deras webshop hittar du nästintill 3000 artiklar inom emballage och förpackningsmaterial, och du handlar alltid fraktfritt. Ange koden ”startaeget” i kassan, så dras automatiskt 15% av ditt varuvärde.

Läs mer:
www.BoxonDirect.se

Dela:

Senaste nyheter

Avancerad sökning

Ord i rubrik:

Sök

Populära nyckelord