Eurekakids söker franchisetagare i Sverige

Textstorlek

Skriv ut

Eurekakids söker franchisetagare i Sverige

Franchise

Nu finns möjligheten att vara med att utveckla den svenska leksaksbranschen. Sedan 2012 finns det spanska leksaksföretaget Eurekakids på den svenska marknaden. Nu vill man utöka och söker därför franchisetagare i orter med mer än 30 000 invånare i hela landet. Intresset för deras produkter är stort och det finns stora möjligheter att utvecklas som företagare.

Företaget startade småskaligt för tio år sedan och har vuxit snabbt. Målet var att hjälpa föräldrar att förmedla moraliska värden till sina barn genom lek och pedagogiska leksaker som hjälper dem under barnets uppväxt och som bidrar till att förbättra barnets utveckling.

För Eurekakids är denna uppgift lika viktig som att skydda miljön, eftersom vår framtid är beroende av att vi tar hand om planeten, och den framtiden tillhör våra barn.

Efterfrågan på Eurekakids leksaker växer dag för dag. Kvallitet prioriteras och man uppmuntrar barnen att ”lära och utvecklas genom lek”. Eurekakids tillfredsställer föräldrars allt vanligare krav på pedagogiska leksaker.

För tillfället finns närmare 150 butiker runt om i Europa. De två första skandinaviska butikerna öppnades under 2012. Intåget i Sverige har rönt väldigt positiv uppmärksamhet.

– Intresset är enormt, produkterna är annorlunda och kunderna jättenöjda. I princip alla kunder som kommer in i de befintliga butikerna påpekar hur bra konceptet är och vad bra det är att vi öppnat något annorlunda, säger Camilla Nordlund på Eurekakids Skandinavien.

Om du är intresserad av att starta eget och vill ta del av ett inarbetat koncept och affärsidé, då är Eurekakids något för dig. Med ett unikt och brett sortiment av pedagogiska leksaker och med tydliga instruktioner och löpande beskrivningar kring hur konceptet fungerar ges stora möjligheter.

Du får support hela vägen och en tvåveckorsutbildning i Spanien eller Sverige, där du får ta del av Eurekakids intressanta och väl genomtänkta sortimentet samt får en inblick i deras kreativa nätverk och distribution.

Vill du veta mer om Eurekakids?
Är du intresserad av att bli franchisetagare? Klicka på länken så kommer du till Eurekakids sida på Franchise.se där även en intresseanmälan finns.


Dela:

Senaste nyheter

Avancerad sökning

Ord i rubrik:

Sök

Populära nyckelord