Förverkliga din affärsidé med My Mission

Textstorlek

Skriv ut

Förverkliga din affärsidé med My Mission

Näringsliv

Nu är My Mission, Sveriges största affärsidétävling inom upplevelseindustrin, i gång för 4:e året i rad. Tävlingen är rikstäckande och vänder sig till dig som har unga/kreativa idéer. Man kan tävla ensam eller i lag, med en eller flera idéer. Det är helt gratis att medverka i tävlingen och man behöver inte ha någon färdig affärsplan eller proffsigt material, det är endast potentialen i idén som bedöms av en kompetent jury. Hur vass är din idé?

Fakta

My Mission arrangeras i år för fjärde gången av Brewhouse Incubator.
Under 2009 startade deltagarna i My Mission 24 nya bolag, vilket
motsvarade åtminstone 47 nya arbetstillfällen inom upplevelseindustrin.
2008 års My Mission‐vinnare ”Soundracer” är en ljudlig produkt för
motorentusiaster, som nu marknadsförs i 19 länder.

Samtliga vinnare och nominerade erbjuds plats på Brewhouse Incubator i Göteborg. Där får de hjälp med att förverkliga sin idé, tillgång till ett etablerat nätverk samt stöd med att söka finansiering. Deltagande i denna process är till ett värde av 50,000 kr. Dessutom delas en mängd andra vinster ut - allt från tillgång till Brewhouse fantastiska arena för en dag till flertalet heta mobiler av märket HTC Desire.

Tävlingen är uppdelad i de fyra kategorierna
Bästa Affärsidé går till en idé med en genomtänkt helhet och stor tillväxtpotential. Idén är nyskapande och genomförbar.
Årets Nytänk delas ut till en idé som överraskar och känns ny. Tanken ska vara, ”varför har ingen gjort det här tidigare?”
Årets Wildcard är en modig, vågad idé med stor potential som ligger rätt i tiden/framtiden.

I år finns även en ny kategori Årets kulturpris. Priset vänder sig enbart till dig som är student på konstnärliga högskoleutbildningen eller eftergymnasial konstutbildning som t ex: HDK, Filmhögskolan, Konsthögskolan Valand, Högskolan för fotografi m.fl. Här behöver idén inte vara en affärsidé utan det kan vara ett kulturprojekt.

Till upplevelseindustrin räknas arkitektur, dator‐ och TV‐spel, design, film/foto, konst, litteratur, marknadskommunikation, media, mode, musik, måltid, scenkonst, turism/besöksnäring och upplevelsebaserat lärande.

Som deltagare kan man tävla med flera bidrag i samtliga kategorier. Sista dag för inlämning av bidrag är 12 april.

Läs mer och skicka in ditt/dina bidrag:
www.mymission.se

Dela:

Senaste nyheter

Avancerad sökning

Ord i rubrik:

Sök

Populära nyckelord