Gasell får Bona Postulata-pris

Textstorlek

Skriv ut

Gasell får Bona Postulata-pris

Profiler

Uppsala företaget Marknadsmedia blev en av vinnarna när Bona Postulata-priset delas ut för sjätte gången. Bona Postulata-priset är ett lokalt näringslivspris som vill uppmuntra uppländska företag med stark tillväxtpotential.

Bakom priset står 13 välkända företag och näringslivsorganisationer i Uppland som på det här sättet vill bidra till att företag med goda förutsättningar att utvecklas får den uppmärksamhet och draghjälp de förtjänar.

- Vi är jätteglada för ytterligare en utmärkelse och ser det som hedrande att få ta emot detta pris, säger Marknadsmedias vd Magnus Hasselteg. Då vi dessutom mer och mer arbetar på den lokala marknaden så är det ju extra kul att vårt arbete uppmärksammas lokalt.
 
Företaget har tidigare fått Gasell-utmärkelse ifrån Dagens Industri samt placerat sig på en hedrande 11 plats bland alla Sveriges företag på 2010 års tillväxtlista som presenteras av Ahréns och tidningen Affärsvärlden.

En tremannajury, med landshövding Peter Egardt som ordförande, har nu utsett de vinnande företagen av Bona Postulata 2011. Vinnarna är: Electroengine in Sweden AB, Facilitate Partner AB, Fröken Smart HB, HM Group AB, Interactive Solutions Bodama AB, Irradose AB, Läkemedelstjänster AB, Marknadsmedia Holding Uppsala AB, Onco Targeting AB och Öregrund Bygg AB. Dessa företag belönas med utbildningsplatser och medlemskap i ett unikt nätverk inom affärs- och företagsutveckling. Det första steget blir en seminariehelg på Hammarskogs Herrgård i mars.

Läs mer:
www.bonapostulata.se
www.marknadsmedia.se


Dela:

Senaste nyheter

Avancerad sökning

Ord i rubrik:

Sök

Populära nyckelord