Göteborg laddar för ny träff för webbentreprenörer

Fotograf: Helene Taubner

Textstorlek

Skriv ut

Göteborg laddar för ny träff för webbentreprenörer

Näringsliv

Ett evenemang där du deltar för att inspirera och att bli inspirerad av allt som rör kommunikation på webben. Detta är en kort sammanfattning om hur själva upplägget var på WebCoast i våras. Nu laddar ideella krafter för en ny omgång av konferensen Webcoast.

Den 18-20 mars i år var det över 200 deltagare som intog Lindholmen Science Park för att delta i Västsveriges första unconference eller som det numera heter: knytkonferens. Över 40 föreläsningar (sessions) skapades gemensamt av deltagarna. WebCoast blev en mötesplats för såväl utvecklare och som användare med det gemensamma intresset för kommunikation på webben.

Det unika med en knytkonferens är att det just är deltagarna själva som skapar innehållet. Inga förbestämmda talare eller spikade föreläsningar, utan allt bestäms på plats baserat på vilka som anmält sig. Alla som vill kan välja en tid och en lokal och fålla en föreläsning om just det område, produkt eller tjänst man brinner för.

WebCoast är inte vinstdrivande utan vill erbjuda deltagande till ett riktigt bra biljettpris, något som genomförs med hjälp av sponsorer samt att den ekonomiska föreningens medlemmar bidrar med tid, kraft och kompetens.

Biljettsläppet startade 11 november är alltså nu i full gång. Det är ett begränsat antal platser så ta chansen att ge dig själv en trevlig julklapp.

Läs mer:
www.webcoast.se

Dela:

Senaste nyheter

Avancerad sökning

Ord i rubrik:

Sök

Populära nyckelord