Har du koll på din egen sajt?

Textstorlek

Skriv ut

Har du koll på din egen sajt?

IT & Media

Varför betala för funktioner som andra använder men inte du? EgenSajt har optimerat webbhotellskonceptet och har som enda svenska webbhotell infört resursanpassning. Vilket betyder att du endast betalar för de funktioner du behöver och använder.

Fakta

Flytta till EgenSajt:
Utan kostnad så hjälper EgenSajt dig att flytta över din webbsida, epost och domäner från ett annat webbhotell.

Betala efter de resurser du behöver. Det lägsta alternativet med enbart e-post är gratis och du kan närsomhelst i kontrollpanelen öka på eller ta bort resurser.

Webbkonto från 18kr /mån:
- Omedelbar aktivering
- Obegränsat med domäner
- Obegränsat med webbplatser
- Obegränsat med databaser
- Daglig backup
- Hög säkerhet

Läs mer inne på Egensajt.se, maila på support@egensajt.se eller ring på 031-787 70 50.

Sedan 2007 har EgenSajt utvecklat en av marknadens bästa webbhotellsplattformar inom serverdrift och programvara med hög driftssäkerhet. Med kundanpassade lösningar för olika typer av webbplatser är EgenSajt det enkla webbhotellet som hjälper stora som små kunder att hitta deras plats på internet. Att vara i händerna på sina leverantörer och att vara beroende av andras lösningar kan vara frustrerande. Därför har EgenSajt utvecklat en egen teknisk plattform, baserad på öppna källkodslösningar för att kunna erbjuda en kostnadseffektiv hosting med högsta möjliga prestanda och upptid.

Startaeget.se tog ett samtal med Daniel Eriksson från EgenSajt Hosting AB, för att ta reda på mer om vad dom kan erbjuda och hur dom arbetar.

För många företagare är det viktigt att mailen inte strular, då verksamhetens kundkontakter är så beroende av mail. Vad gör ni för mailen inte ska ligga nere någon gång ibland och går det att garantera 100% upptid?
–Det går inte att garantera 100% upptid, men vi försöker och har lyckats bra hittills. Vi har redundanta servrar för inkommande och utgående mail. För inkommande mail har vi t.om. externa servrar, som garanterar att mail inte kommer bort om huvudsystemet är nere.

Ingår det obegränsat med e-postadresser i ert webbkonto?
–Det ingår hur många som helst!

Ni har en egen sidbyggare. Hur begränsad är den? Till vilka typer av verksamheter "räcker den till"?
–Den räcker till grundläggande behov av hemsida och enklare försäljning av produkter. Den är mycket enkel att använda och det går fort att få upp en snygg hemsida utifrån alla utseenden man kan välja. Den är dock inte att rekommendera om man vill sätta upp en mer avancerad hemsida och/eller webbshop, då är det Wordpress och Woocommerce man behöver aktivera hos oss. Både sidbyggaren och att aktivera Wordpress och Woocommerce är helt kostnadsfritt i vårt webbhotell och ssl cert ingår gratis!

Kan man bara ha en domän och enbart gratis e-post hos er och inget webbhotell?
–Ja, vi erbjuder 5 st mailkonton för 0 kr/mån på kontot som heter "Endast E-post" och som har en startavgift på 150 kr.

Går det fortfarande att tjäna pengar på försäljning av domännamn? Har du något tips på hur man ska komma åt ett bra namn innan någon annan tar det?
–Det gör det, även om det inte är så mycket. Men eftersom vi har satsat på billiga domäner samt enkel och bra domänhanteringar med e-postkonton för 0 kr/mån har vi många kunder som har köpt domäner i både litet stort antal. Många kunder som börjat med t.ex. domän och mail uppgraderar sedan till webbsida.

Vad gäller att registrera ett bra domännamn så är det tyvärr så att de flesta bra domäner är redan upptagna. Därför ska man först försöka hitta en bra domän som passar vad man vill att företaget ska heta, och när man hittat domänen så registrerar man sedan företagsnamnet. Många gör tvärtom, registrerar företagsnamnet och hittar sedan inte något bra domännamn och i vissa fall har domänen registrerats i samma stund som godkända företagsnamn har blivit publicerade. Vi på EgenSajt registrerade först domänen www.egensajt.se och sedan registrerade vi företaget EgenSajt Hosting AB för att ta ett exempel.Dela:

Senaste nyheter

Avancerad sökning

Ord i rubrik:

Sök

Populära nyckelord