Textstorlek

Skriv ut

Idétävlingen ska hjälpa äldre få enklare vardag

Näringsliv

Tävla om att få din innovation förverkligad och delta i OpenLabs innovationstävling.

Är du bra på att komma på innovativa och kreativa lösningar på problem? Vill du hjälpa äldre att få en enklare vardag? Då kan du vara med i OpenLabs innovationstävling om äldreomsorgen och få chansen att se din innovation bli till verklighet. Syftet med tävlingen är att hjälpa äldre att få en enklare vardag.

Utmaning
Det behövs mer interaktiva, synliga och inkluderande medel för att kommunicera till exempel måltider, utflykter och övriga aktiviteter på äldreboenden. Utveckla ett nytt koncept för informationsförmedling som underlättar för både personal, de äldre samt deras anhöriga. Läs mer om caset här.

Pris
Den vinnande innovationen utses av OpenLab och vinnaren får möjlighet att installera sina prototyper under en period i äldreboenden i Stockholmsområdet.

Delta
Alla är välkomna att skicka in sitt bidrag till tävlingen. Det du behöver göra är att skapa ett konto på vår tävlingshemsida, ladda ner tävlingens casefråga, och sedan skicka in din färdiga caselösning!

Vinnaren av tävlingen kommer få se sin innovation förverkligad inom Stockholms äldreomsorg. Läs mer och anmäl dig till tävlingen på openlabcompetitions.se
Tävlingen är öppen mellan 21 maj och 28 augusti 2014.

Läs mer:
www.openlabcompetitions.com


Dela:

Senaste nyheter

Avancerad sökning

Ord i rubrik:

Sök

Populära nyckelord