Julbordskryssa - kombinera nytta med nöje

Textstorlek

Skriv ut

Julbordskryssa - kombinera nytta med nöje

Affärsresor & Konferens

Julen närmar sig med stormsteg och det börjar bli dags att titta på företagets julbordsaktiviteter. Att vara ute i god tid ökar chansen att alla som just ditt företag vill få med verkligen kan. Ett bra sätt att ta med kollegor eller kunder för att äta gott och roa sig ordentligt i kombination med bra möten är att göra det på Östersjön.

Vi på StartaEget.se kan rekommendera er att boka in en julbordskryssning med Tallink Silja. God mat och dryck samt högklassig underhållning har en bra förmåga att stärka gruppen för att på så sätt ladda upp inför ett framgångsrikt 2016.

På kryssningsfartygen finns konferensrum att hyra som passar de flesta smaker. Julborden starta den 20 november medan GalaJul på Galaxy drar igång den 23 november. I år uppträder artister som Timbuktu & Damn, Brolle och Danny Saucedo! Sköna Loreen och älskade Hoffmaestro.

GalaJul på Galaxy är en 23-timmars julkryssning som lämnar hamnen torsdag till lördag. Fler alternativ för just ditt företag hittar ni på http://www.tallinksilja.se/sv/web/se/konferens-jul-nyar

Fakta:
Boka GalaJul på Galaxy[/b] – en julsuccé med allt som finns för ett lyckat dygn av nöjen. Julbord, partyband och stjärnartister som Timbuktu & Damn! Hoffmaestro, Loreen, Danny Saucedo, The Salazar Brothers. Och självklart – Östersjöns bästa festfartyg.

Upplev nya Silja Line.Njut av äkta italienska smaker och gott julbord. Lyxig shopping, sköna bad och en hel dag i Helsingfors. En julfest med guldkant helt enkelt.

Kryssa till Tallinn eller Riga och besök den berömda julmarknaden – den är helt enkelt magisk. Handla estnisk honung, godis och glögg. Det finns gott om finkrogar, restauranger och caféer i Gamla stan. Ät en god lunch och promenera längs historien genom mysiga kvarter.

Nedan finner ni priser för de olika julbordkryssningarna. Exakt info om vad som ingår finner ni på länken ovanför:

Julbordskryssning 11-timmar
Baltic Princess/ Silja Galaxy, avgång 07.10
Fr 558:– per person

Galajul på Galaxy 1 dygn
Silja Galaxy, avgång 19.30
Fr 635:– per person

Julbordskryssning 1 dygn

Baltic Princess, avgång 07.10
Fr 1100:– per person

Julbordskryssning 1 dygn
Silja Galaxy, avgång 19.30
Fr 1100:– per person

Julbordskryssning Helsingfors
2 dygn
Fr 1938:– per person

Julbordskryssning Tallinn eller Riga 2 dygn
Fr 1683:– per person

Dela:

Senaste nyheter

Avancerad sökning

Ord i rubrik:

Sök

Populära nyckelord