Mamut hjälper nyföretagare med gratis startpaket och kurs

Textstorlek

Skriv ut

Mamut hjälper nyföretagare med gratis startpaket och kurs

Ekonomi & Bokföring

Alla nyföretagare har nu möjlighet att besöka ett kostnadsfritt seminarium med fokus på hur man skapar ordning och reda i företaget och tar steget från anställd till egen. Dessutom får alla besökare en genomgång av Mamut StartaEget, som nu finns att ladda ner kostnadsfritt.

Fakta

Mamut grundades 1994 och erbjuder kompletta lösningar för
ekonomistyrning/redovisning, säljstöd, kund- och kontaktuppföljning
(CRM), inköp/logistik, lön/personal, projektstyrning, e-handel, domäner,
e-post och webbhotell.

Många som startar eget stöter ofta på flera praktiska och ekonomiska utmaningar i etableringsfasen. Det är naturligt att man som nybliven egenföretagare ställs inför nya frågeställningar. Affärssystemsleverantören Mamut arrangerar regelbundet seminarier på Nyföretagarcentrum och möter många som undrar vad man bör tänka på när man tar steget till företagare.

- Frågorna är väldigt varierande. Det kan vara allt från hur man bygger upp en kundkrets till vad som egentligen ska stå på fakturan. Vi har känt att det finns ett behov för ett sådant här seminarium och vi vill att det ska vara kostnadsfritt säger Terhi Benjaminsson, ansvarig för nyföretagarseminarier på Mamut.

Mamut ger också alla som ska starta eget ett användarvänligt startpaket, Mamut StartaEget, som bland annat rekommenderats av PC för Alla.  Mamut StartaEget är ett kostnadsfritt program som hjälper nyföretagaren att planera sin uppstart med hjälp av en interaktiv affärsplansmall men också att bygga upp ett kundregister, arbeta med kunduppföljning, skapa en webbplats och inte minst att fakturera.

- Många av våra kunder tog hjälp av Mamut StartaEget när de startade sitt företag. Lösningen är perfekt för den som vill hålla nere de initiala investeringarna men som ändå behöver fakturera och bygga upp en bra struktur i företaget. Vill man längre fram börja bokföra så är det enkelt att uppgradera sin lösning säger John Hugosson, Sverigechef på Mamut.

Mamut arbetar regelbundet med aktiviteter för att främja nyföretagandet och vi hoppas att så många som möjligt tar chansen att vara med på det här kostnadsfria seminariet. Det här kan vara årets bäst välinvesterade timmar avslutar Hugosson.

Läs mer om det kostnadsfria seminariet i Stockholm, den 5 oktober:
http://www.mamut.com/se/seminarium/det.asp?id=8970

Läs mer och ladda ner Mamut StartaEget kostnadsfritt:
http://www.mamut.com/se/newsdet.asp?id=8960

Dela:

Senaste nyheter

Avancerad sökning

Ord i rubrik:

Sök

Populära nyckelord