Mobil växel med fria samtal sänker telefonikostnaderna

Textstorlek

Skriv ut

Mobil växel med fria samtal sänker telefonikostnaderna

Näringsliv

Ingen på den svenska telekommarknaden har gjort det förut. Men nu lanserar Dialect ett fast pris för mobil växel. Det fasta priset gäller för alla mobilsamtal som rings ut genom växeln – både interna, externa och utlandssamtal.

Fakta

Dialect är en rikstäckande kedja men cirka 60 kundcenters och över 700 anställda. Under 2011 omsatte bolaget drygt en miljard kronor.

[ads]http://adsby.wordon.se/adtrax/imp?e=8390&p=718[/ads] Lämna en gratis intresseanmälan hos Dialect för att få veta mer om hur du minskar ditt företags kostnader – klicka här!

– Vi är först med att göra det här. Vi får se om andra på marknaden följer efter. Just nu är jag stolt över att vi är den enda leverantör på marknaden som kan erbjuda svenska företag det här fastprispaketet ihop med alla övriga växelfunktioner, säger Mats Kraitsik Kalvik, vd och koncernchef på Dialect AB.

Hittills har det bara varit möjligt att ringa internt på företag till en fast kostnad, oavsett operatör eller växel. Men genom att utnyttja den teknik som redan finns har Dialect kunnat styra om alla mobiltelefonsamtal till att gå genom den egna mobila växeln Unified Smart. På så vis kan företagskunder även ringa externa samtal från sin växel till en fast månadskostnad.

Ekonomiansvariga på företag kan därmed förutse telefonikostnaderna varje månad, oavsett antal samtal. Förutsägbarheten innebär en stor förändring för den som ansvarar för räkningarna. Den ger ökad kontroll och trygghet.

– Man behöver inte ligga vaken och undra vad kostnaderna kommer bli de månader man ringt ovanligt mycket externt, eller varit utomlands. Dessutom är vår växel abonnemangsoberoende, det vill säga alla på företaget kan använda olika abonnemang, berättar Henrik Broström, utvecklingsansvarig för Dialects telefonitjänster.

Från och med nu fram till den 12 april i år sänks priset på månadskostnaden för växellösningen till 149 kronor i månaden inklusive samtal.

– Vi sänker priset för att ta marknadsandelar. Det påverkar inte kvaliteten eller funktionerna i den mobila växeln, säger Henrik Broström.


Dela:

Senaste nyheter

Avancerad sökning

Ord i rubrik:

Sök

Populära nyckelord