Nu drar entreprenörstävlingen SmartCamp Sweden igång

Textstorlek

Skriv ut

Nu drar entreprenörstävlingen SmartCamp Sweden igång

Ekonomi & Bokföring

SmartCamp Sweden är en tävling riktad till innovativa entreprenörer som vill utveckla sin verksamhet och som vill att vår planet ska fungera bättre och smartare. Fem finalister med smarta lösningar väljs ut bland tävlingsbidragen och du som deltagare får chansen att utnyttja expertis från ett av världens främsta IT-företag, nätverka och få råd av erfarna entreprenörer, investerare, affärsänglar, jurister, tekniker och kommunikatörer.

Arrangör av tävlingen är företaget IBM. IBM vill uppmuntra fler företag och entreprenörer att bidra med innovation för att tillsammans med IBM driva utveckling och skapa en smartare planet. Med hjälp av smarta lösningar har vi förmågan att nå framsteg och förbättra dagens industrier, städer och samhällen, och på så sätt möta flera av de stora utmaningarna världen står inför idag.

Under eventet har du som deltar chansen att vinna ett tre månader långt mentorskap med IBM. IBM kan bistå med allt från teknisk assistans till mer övergripande affärsvisioner. SmartCamp är dessutom ett globalt program där vinnaren av SmartCamp Sweden har möjlighet att gå vidare till internationellafinal i Dublin med chansen att vinna SmartCamp globalt. Förutom Stockholm sker delfinaler i Paris, Tel Aviv, San Francisco, Boston och London.

I prispotten finns även IBMs samarbetspartner STINGs erbjudande om gratis deltagande för två personer i STINGs säljträningsprogram (sex halvdagar under två månader) plus ett möte för kvalificerad rådgivning om hur man hittar kapital till sitt bolag.

Tid och plats
Sista anmälningsdag till tävlingen är 30 april, 2010. Vinnare utses bland finalisterna under ett event på IBM Forum Nordic, Kista i Stockholm, 20 maj, 2010.

Läs mer:
http://www-05.ibm.com/se/news/events/smartcamp
http://www-05.ibm.com/ie/smarterplanet/smartcamp

Dela:

Senaste nyheter

Avancerad sökning

Ord i rubrik:

Sök

Populära nyckelord