Nya Qlose.se vill få oss att dela

Textstorlek

Skriv ut

Nya Qlose.se vill få oss att dela

IT & Media

Qlose.se är en ny social internettjänst där medlemmar delar med sig av länkar, kommenterar samtidigt som man röstar på de länkar övriga medlemmar delat med sig av. En smart sätt att driva trafik till ens hemsida menar grundaren Sebastian Plengier Ehrnfelt.

Syftet med Qlose.se är att skapa en rolig portal där medlemmar delar med sig och diskuterar intressant innehåll som de skapat eller hittat på internet. En sorts nyhetsgranskning som medlemmarna själva skapar och interagerar med.

När ett inlägg eller länk fått många positiva röster blir länken ”het” och läggs upp på startsidan. Det är ett bevis på att länken har bra innehåll och är intressant för besökaren.

- Det är ett smart sätt som låter bloggare och ägare av hemsidor publicera och nå ut med sitt innehåll vilket i många fall är rätt svårt. Man har vänner och bekanta på sociala medier, men de kanske inte räcker till när man vill nå ut till den stora massan. Då kan man använda sig av Qlose.se för att snabba på processen, säger Sebastian Plengier Ehrnfelt som är grundaren till Qlose.se

- Jag startade Qlose.se för att jag såg att det saknades liknande tjänster på den svenska marknaden. Konceptet har funnits i USA ett tag men inte riktigt tagit steget till Norden, säger Sebastian.

- Jag har länge funderat på att starta upp en sajt men inte haft tiden att genomföra det då studier och jobb alltid kommit före. Idag jobbar jag på en kommunikationsbyrå i Stockholm på heltid och har kvällarna lediga för hobbyverksamhet. Och genom att min hobby ligger i webbdesign så fanns nu tid över för Qlose.se, avslutar säger Sebastian.

Läs mer:
www.qlose.se

Dela:

Senaste nyheter

Avancerad sökning

Ord i rubrik:

Sök

Populära nyckelord