Nyföretagardagen 2010 arrangerars i Göteborg

Textstorlek

Skriv ut

Nyföretagardagen 2010 arrangerars i Göteborg

Näringsliv

Boka in den 27 april för inspiration, tips och råd kring din affärsidé eller ditt företag.  Då slår nämligen Nyföretagardagen 2010 upp dörrarna på Storan i Göteborg. Under Nyföretagardagen kan du ta del av inspirerande föreläsningar, seminarier och workshops samt möjlighet att få rådgivning kring din affärsidé och ditt företag.

Nyföretagardagen 2010 är ett viktigt led i arbetet för att öka nyföretagandet i Göteborgsregionen. Den erbjuder samtliga deltagare en enastående möjlighet att träffa och nätverka med personer från hela innovationssystemet och är till för att visa allmänheten vilket brett utbud av nyföretagaraktörer Västsverige faktiskt har.

- Det är unikt i Sverige att vi har så många nischade rådgivare som kan hjälpa till inom ett brett spektra av branscher och inriktningar, säger Jan Carlson, projektledare för Nyföretagardagen.

Klockan tolv på tisdag den 27 april öppnar därför dörrarna till Storan och sedan följer en dag full av inspirerande aktiviteter. I Kristallsalongen ställer drygt 25 nyföretagaraktörer ut, vilket innebär en exklusiv möjlighet för besökaren att få såväl diger information som en god överblick av innovationssystemet i Västsverige.

Under dagen bjuds även på tankeväckande och intressanta seminarier. Michal Genberg pratar om att göra det omöjliga möjligt under sin föreläsning som handlar om hans vision att bygga ett rött hus på månen. Alexandra Zazzi berättar om uppgångar och nedgångar under sin entreprenörsresa och avslutningsvis håller Teo Härén - vars passion är inspiration och kreativitet - en av sina underhållande föreläsningar.

Utöver detta anordnar ett flertal av de utställande aktörerna även workshops och seminarier under dagen. Dessa har specialkunskaper från skiftande branscher och verksamheter och alla blivande företagare får därmed chansen att ta del av just deras kompetens, rådgivning och tips.

Hela programmet för Nyföretagardagen 2010 finns här >>

Dela:

Senaste nyheter

Avancerad sökning

Ord i rubrik:

Sök

Populära nyckelord