Rivstarta i Tallinn

Textstorlek

Skriv ut

Rivstarta i Tallinn

Affärsresor & Konferens

Nu är snart sommaren här och för de flesta kommer en efterlängtad semester. Men tiden går fort och plötsligt är semestern slut och hösten arbete ligger framför alla på företaget. Ett bra sätt att rivstrata höstsäsongen och få alla att sträva mot samma mål är såklart en kickoff.

Vi på StartaEget.se vill tipsa om en 40-timmarskryssning till Tallinn som passar utmärkt för ändamålet.
Hyr ett konferensrum på Tallink Siljas fartyg så blir resan mot målet effektiv. Ombord finns det alternativ oavsett hur stor eller lite gruppen är. Lägg upp en bra mötesstrategi för att maximera kickoffens resultat. Eftersom allt finns nära på fartyget kan man vara väldigt effektiv samtidigt som gruppsammanhållningen har stora möjligheter att stärkas.
När man sedan lägger till på förmiddagen så lär utbudet i Tallinn knappast göra någon besviken. Vackra byggnader i en härlig mix av gammalt och nytt. Gamla Stan är ett måste för den som besöker staden för första gången. För den som vill låta kollegorna njuta lite extra mycket rekommenderas City Spa som är en fantastisk anläggning inte långt ifrån hamnen. Här är det enkelt att slappna av i poolen, bastun eller på gymmet och det finns ett brett utbud av behandlingar såsom massage och ansiktsbehandlingar. Nästan mitt emot City Spa ligger Radison Blue Hotel som har en skybar men en underbar utsikt. Här kan man med fördel passa på att äta en bit mat. Med en bra planering blir dagen i Tallinn garanterat en upplevelse för hela gruppen.
Väl ombord för hemfärd ges möjlighet för ytterligare mötestid som kan kombineras med en god måltid och kanske lite festligheter på kvällen.
En kryssning till Tallinn är ett enkelt alternativ att kombinera nytta med nöje och där flexibiliteten är stor.
Läs mer om mötesmöjligheterna på: https://www.tallinksilja.se/konferenskryssning

Dela:

Senaste nyheter

Avancerad sökning

Ord i rubrik:

Sök

Populära nyckelord