Science Park Halmstad och Tele2 startar entreprenörstävling

Textstorlek

Skriv ut

Science Park Halmstad och Tele2 startar entreprenörstävling

Näringsliv

Science Park Halmstad och Tele2 Business passade på att mitt under The Tall Ships Races i Halmstad lansera en ny entreprenörstävling. Målsättningen är att hitta morgondagens entreprenörer genom en idétävling, där utvalda entreprenörer kommer att utbildas och tränas hela vägen från idé till verklighet.

Entreprenörstävlingen kommer att pågå under hösten och efter att ett antal intressanta entreprenörer valts ut kommer de gå vidare till en final. I finalen kommer de få presentera sin affärsidé för en jury bestående av erfarna entreprenörer samt ledningen för Tele2 Business och Science Park Halmstad. Fem blivande företag väljs slutligen.

Vinnarna blir invalda i ”Vårt Entreprenörsprogram”, där de kommer bland annat få kurser i produktutveckling, prissättning, marknadsföring och säljtaktik - allt i enlighet med Tele2s entreprenörsanda. Entreprenörerna kommer även få möjlighet till kontorsplats i Science Park Halmstad samt kontinuerligt support från både Science Park Halmstad och Tele2 Business. De får vidare även medieutrymme, marknadsföring och förses med mobiler och mobilt bredband från Tele2 Business. Målet är att entreprenören ska utveckla och paketera sin affärsidé för att sedan ha alla grundförutsättningar för att lyckas.

- Vi på Science Park Halmstad jobbar dagligen för att hitta och utveckla nya entreprenörer. Därmed är vi väldigt positiva inför vårt samarbete med Tele2 Business. Ända sedan Jan Stenbeck grundade Tele2 har de fokuserat och stöttat entreprenörskap. Vi tror och hoppas att den här tävlingen kommer att locka fram både nya och lite mer erfarna entreprenörer som tidigare inte vågat satsa på sin idé fullt ut, säger Ulf Andersson, VD på Science Park Halmstad.

Alla som brinner för en idé, både erfarna entreprenörer och personer som precis har kläckt en idé, kan anmäla sitt intresse för att delta i tävlingen. Ansökningen pågår till och med 16 september ochsitt tävlingsbidrag skickar man in via hemsidan.

Läs mer:
www.tele2.se/sciencepark

Dela:

Senaste nyheter

Avancerad sökning

Ord i rubrik:

Sök

Populära nyckelord