Starta din egen uthyrningsfirma

Fotograf: Peggy und Marco Lachmann-Anke från Pixabay

Textstorlek

Skriv ut

Starta din egen uthyrningsfirma

Näringsliv

En uthyrningsfirma är ett perfekt affärskoncept om du vill starta ett företag som gör folks liv enklare eller roligare på olika sätt. Det finns nästan hur många som helst olika saker du kan erbjuda för uthyrning och här kommer några smarta förslag!

Cykeluthyrning
Alla äger inte en cykel och om man vill ta en liten tur ut på landet för en härlig picknick så vill man inte behöva köpa en. Då är det perfekt att kunna hyra en, och det är där din firma kommer in. Du hittar allt du behöver på Bikester.

Barnkalasuthyrning
Det finns massor av roliga saker som man kan erbjuda för uthyrning speciellt till barnkalas, till exempel hoppborgar, sockervaddsmaskin och är du extra service minded kan du klä ut dig till clown.

Fiskeuthyrning
Om du bor nära en sjö kan du erbjuda fiskeprylar till uthyrning för dem som kanske vill testa att fiska utan att behöva köpa alla prylar. Du kan hitta bra grejer på Fishline.

Rumsuthyrning
Det blir bara trendigare och trendigare att hyra ut sitt gästrum via AirBnb eller liknande sajter. Detta är ett enkelt sätt att tjäna pengar, men det gäller att få folk att känna sig välkomna och göra det där lilla extra.

Campinggrejer
Det är inte alla som vill investera i ett dyrt tält och andra campinggrejer och då är det perfekt att kunna hyra dessa saker så att man ändå kan testa på friluftslivet.

Musikinstrument
Barn och vuxna som lär sig att spela instrument föredrar ofta att hyra sina instrument när de är nybörjare. Detta för att de helt enkelt inte vet ifall de kommer fortsätta spela i många år. Dessutom är det lättare att välja ett bra instrument om man vet en del om instrumentet och kan spela ordentligt, så många väntar. En bra affärsmöjlighet för dig!

Bröllopsuthyrning
Det finns en hel del saker som brudpar behöver hyra. Till exempel kanske de behöver bord och stolar till lokalen de bokat, en röd matta för gästerna att gå på, ja, till och med brudklänningen hyr folk.

Inredningsuthyrning
När folk ska stajla sina hus och lägenheter inför försäljning så är det vanligt att man hyr inredning. Det kan vara allt från soffbord till konst. Och det bästa är att när du inte hyr ut något kan du använda det hemma hos dig.

Serveringsuthyrning
När man ställer till med kalas och ska servera mat till många kan man behöva specialutrustning för att hålla varm mat varm, och kall mat kall. Du kan också erbjuda partytält och annat som behövs för bjudningen.

Djuruthyrning
Tänk om det var du som visade upp en häftig orm för ungar på ett barnkalas eller var den som fixade ponnyridningen? Detta är en lite speciell verksamhet som kräver att man älskar och har koll på djur.

Städuthyrning
Städmaskiner för heltäckningsmattor, golvboning och liknande är alldeles för dyra för att folk ska kunna rättfärdiga att köpa in dem till hushållet. Så vill man göra rent något krångligt hemma så gäller det att hyra, och det är då de kan komma till dig!

Dela:

Senaste nyheter

Avancerad sökning

Ord i rubrik:

Sök

Populära nyckelord