Svenskarna vill ha Leif GW som budkille

Textstorlek

Skriv ut

Svenskarna vill ha Leif GW som budkille

Näringsliv

I takt med att e-handeln växer explosionsartat blir servicen kring leveranserna allt viktigare. Men vem är egentligen drömbudet enligt svenskarna?

Mest populär är Leif GW Persson, tätt följt av Kung Carl XVI Gustaf och Mia Skäringer. Dessutom ska budet vara punktlig, trevlig och informerande om svenskarna får bestämma.

Hos Best Transport ökade antalet hemleveranser med 70 procent 2018 jämfört med året innan och allt fler möter i dag en chaufför vid ytterdörren. Transportaktören har i sin senaste undersökning därför tagit reda på vem mottagarna helst ser levererar hem budet. Leif GW Persson toppar listan över svenskarnas drömbud. Den folkkäre kriminologen och författaren följs av inga mindre än Kung Carl XVI Gustaf, Mia Skäringer och Kronprinsessan Victoria.

Punktlighet viktigast bland konsumenterna
Best Transport har även tagit reda på vilka egenskaper som svenskarna tycker är viktigast hos budet. Hela sju av tio anser att punktlighet är viktigast. Trevlig, informerande och välklädd hamnar också högt upp på listan. Svenskarna verkar dock inte vara måna om att få sig en pratstund med budet. Endast tre procent tycker nämligen att det är viktigt att personen som levererar är pratglad eller rolig.

Topp tio: Här är svenskarnas drömbud
1. Leif GW Persson
2. Kung Carl XVI Gustaf
3. Mia Skäringer
4. Kronprinsessan Victoria
5. Charlotte Kalla
6. Jonas Sjöstedt
7. Zlatan Ibrahimovic
8. Glenn Hysén
9. Alexander Skarsgård
10. Stefan Löfven

Apropå transporter och leveranser vill vi även passa på att nämna att Ingstad & Co, expeditionsföretaget som startade sin verksamhet 1873 i Sverige, nyligen har utvecklat ett ledningssystem som överensstämmer med GDP Standards och från och med den 26 april 2019 har godkänt revisionen och fått GDP-certifikatet.

Tack vare flexibilitet, snabba beslutsfattande och kontinuerlig kunskapsutveckling är företaget ett av de bästa inom sitt område. De har ett brett nätverk av agenter runt om i världen och kan erbjuda en mängd olika dörr-till-dörrtransportlösningar till sina kunder.

Dela:

Senaste nyheter

Avancerad sökning

Ord i rubrik:

Sök

Populära nyckelord