The Franchise Day 2012

Textstorlek

Skriv ut

The Franchise Day 2012

Franchise

Tiden närmar sig årets viktigaste dag för dig som vill expandera med hjälp av franchising. Det är tredje året i rad som The Franchise Day arrangeras och i år har man bland annat bjudit in företagsledare från Itrim (årets franchisesystem 2011) och Arken Zoo (årets franchisesystem 2010).

Franchising är ett ypperligt sätt att få verksamheten att växa och att få in dedikerade medarbetare till organisationen. Det är också fullt möjligt att expandera med relativt låg risk även om konjunkturen inte är helt gynnsam. Det är garanterat en bra investering att besöka The Franchise Day 2012 som går av stapeln den 21 februari i Stockholm. En dag fylld med kunskap och inspiration. Alla de spännande talare garanterar att du går där ifrån med mer kunskap än innan och du ges möjligheten att snappa upp många bra tips.

Franchising funkar mer eller mindre i alla branscher. Alltifrån traditionell detaljhandel och restaurang till uppsökande säljverksamheter och avancerade kunskapstjänster. Det är som sagt ett ypperligt sätt att expandera på och ett komplement till att äga fler enheter själv. Under The Franchise Day delar talarna med sig av sina erfarenheter vilka är till gagn för alla som vill starta en franchisekedja, nya medarbetare i befintliga franchisekedjor, advokater, revisorer och andra som vill lära sig mer om franchising.
Det är Franchise Group som är arrangörer och tidigare år har man kunnat lyssna på intressanta talare som Jonas Reinholdsson, grundare till O'Learys, Madeléne Granath, från Reitan Servicehandel (Pressbyrån och 7-eleven) och Mikael von Bargen (Subway).

Vi tog tillfället i akt att fråga Kristina Låftman, VD på Franchise Group, några frågor om dagen och franchising:

Vad ska besökarna tänka på för att få ut så mycket som möjligt av dagen?
– Fundera gärna igenom innan vad det är du är nyfiken på och vill veta mer om, så att du är förberedda att ställa relevanta frågor till talarna. Glöm inte visitkort för det finns säkert många på plats som du vill inkludera i ditt nätverk.

Vad är ditt främsta råd till blivande franchisetagare?
– Viktigast innan man tar steget att bli franchisetagare i ett visst system är att man känner stort förtroende för franchisegivaren och att denne månar om bådas framgång. Troligtvis kommer man ha ett långt samarbete och man kommer att vara med om både framgång men också utmaningar och problem som man tillsammans måste kunna lösa.

Har ni några nyheter i år jämfört med tidigare år?
– Nytt för i år är att The Franchise Day har fått en egen hemsida där du bl. a kan läsa mer om talarna och deras företag och självklart anmäla sig.

Läs merr:
www.franchiseday.se


Dela:

Senaste nyheter

Avancerad sökning

Ord i rubrik:

Sök

Populära nyckelord