Vem blir Årets Affärsnätverkare 2012?

Textstorlek

Skriv ut

Vem blir Årets Affärsnätverkare 2012?

Profiler

Nu är det äntligen dags för 2012 års omgång av Årets Affärsnätverkare. I fjol var hela 55 stycken personer nominerade. Den finalist som slutligen knep den åtråvärda förstaplatsen var Pär Johansson, chef för Glada Hudik-teatern. Han kämpade mot bland andra Petter Askergren, Maud Olofsson och Thed Björk.

Den som ska koras till vinnare i år är ännu ett oskrivet kapitel. omineringsprocessen pågår från och med idag fram till och med den 19 oktober, och vem som helst kan gå in på Årets Affärsnätverkares hemsida under denna period för att nominera och/eller rösta på den eller de kandidater de anser vara värd årets utmärkelse. Därefter utser en jury den slutgiltige segraren.

Årets Affärsnätverkare är ett årligt, återkommande event där en affärsman/kvinna och entreprenör, som använder nätverkande som viktig metod för att skapa affärer, utses till vinnare. En bra nätverkare har många relationer, arbetar strukturerat och är van vid att både ge och ta. För att lyckas utveckla sitt nätverk måste man vara generös med sina egna kontakter. Initiativtagare är affärsnätverket BNI.

På tävlingens hemsida kan du ta del av mer information kring eventet och ta chansen att nominera den eller de personer du anser vara värd den åtråvärda titeln.

Läs mer:
www.affarsnatverkare.se

Dela:

Senaste nyheter

Avancerad sökning

Ord i rubrik:

Sök

Populära nyckelord