Daniel Wisarve

Namn:

Daniel Wisarve

Ort:

Helsingborg

Presentation:

Vi är ett företag som är här för att förändra, förbättra och demokratisera tryckeribranschen. Vi vill att alla ska kunna ta del av den kreativitet som tryckerivärlden har att erbjuda, oavsett vart man befinner sig, vart man kommer ifrån, eller vilka erfarenheter man har av tryck och grafisk design sedan innan. Ett av våra primära mål är att alla ska kunna dela med sig av sina egna idéer och skapelser på ett enkelt sätt, så att andra kan bli inspirerade och skapa nya fantastiska saker.

Med hjälp av att dela med sig av fasta tillgångar, som i vårt fall består av tryckpressar och skrivare, kan varje maskin användas på ett intelligent sätt som maximerar pressens användingsområden, samtidigt som man tar hänsyn till miljön. Desto mer vi delar med oss, desto mindre behöver vi transportera och tillverka vilket leder till mindre utsläpp. Vi vill helt enkelt skapa ett nytt sätt att se på hur man använder sig av både fysiska tillgångar som tryckpressar, samt abstrakta tillgångar som kreativa idéer och inspiration. När allt finns samlat på samma ställe resulterar detta i att produktionsprocessen effektiviseras, skyndas på och säkerställs, utan att man behöver kompromissa med kvaliteten. Förutom dessa positiva aspekter erbjuder vi även en gratistjänst där experter går igenom hela produktionsförloppet och godkänner trycktiden.

För oss är det också viktigt att när saker inte går som det ska, ska det åtminstone vara enkelt att hitta en lösning på problemet. Eftersom att alla är samlade på ett och samma ställe här på colourpicture.se är det troligt att någon annan har stött på samma problem och kan därför hjälpa till med en lösning.

För oss är gemenskap och samarbete det viktigaste när det kommer till en hållbar framtid, både när det gäller att möta den ökande produktionen och när det kommer till miljömässiga frågor. Vi identifierade ett problem, och nu är vi här för att lösa det.

http://www.colourpicture.se

http://www.colourpicture.se/nyheter/

Antal inlägg i forumet:

30

Medelbetyg på inlägg:

Registrerad:

2015-01-28

Senast inloggad:

2015-11-16

Senaste inlägg i forumet

Senaste företagsannonser

Denna användare har inte lagt in några annonser

Nätverk av vänner

Dilyar Amin

Namn:

Dilyar Amin