Skapa lansera och mät din kampanj

Marknadsföring

När du sätter ihop din kampanj så måste du noga tänka igenom vad du vill uppnå, vad syftet och målet är. Syftet skulle till exempel vara att du vill öka kännedomen kring ditt företag och produkt och målet att öka din försäljning med 20% under kampanjperioden.

7 relevanta tips som kan lyfta din hemsida

Marknadsföring

Att skapa och fylla sin första hemsida med bra information är inte alltid det enklaste utan erfarenhet. Men små justeringar kan ibland göra mycket. Här får du några tips om vad du kan tänka på.

Julbord och konferens till havs

Affärsresor & Konferens

Sommaren är över och för er företagare kommer nu en spännande höst. Redan nu kan det vara dags att planera konferenser, julbord och andra aktiviteter som gör personalen extra laddat vilket medför att de gör ett extra bra jobb så att ni tillsammans kan få företaget att utvecklas.

Lär dig av konsumenterna – så vill svenskarna handla online

Försäljning

Funderar du på att starta webbutik? Eller har du redan en som inte riktigt säljer som du hade velat? Då är det viktigt att ta ett steg tillbaka och sätta på sig kundens glasögon – för om du inte förstår varför och hur dina kunder handlar online blir det svårt att ge dem en köpupplevelse som gör att de kommer tillbaka till din butik. DIBS har frågat 2000 svenskar om deras shoppingvanor på nätet i rapporten Svensk E-handel 2016. Det finns mycket att lära av svaren.

Kostnadsfria webbkurser inom bokföring och företagande i sommar!

Kostnadsfria webbkurser inom bokföring och företagande i sommar!

Ekonomi & Bokföring

Passa på att förkovra dig i bokföring från hängmattan och lägg grunden för en rivstart i höst. Ta reda på det du inte vågat fråga om eller alltid undrat över och anmäl dig till SpeedLedgers kostnadsfria webbkurser som rullar hela sommaren! Kurserna handlar främst om att ge praktiska exempel på hur det fungerar i verkligheten, alltså hur det praktiskt kan gå till med din moms eller bokföring, starta företag och vilka fallgropar att eventuellt undvika.

Senaste nyheter

Avancerad sökning

Ord i rubrik:

Sök

Populära nyckelord