Galle Selland

Namn:

Galle Selland

Ort:

Stenungsund

Företag:

R.O.Y of Sweden AB

Presentation:

Get Started är det lilla företaget med de stora visionerna som anser att företagande ska vara kul och givande på alla sätt.

Vi består av konsulter med vitt skilda erfarenheter, kunskaper och förmågor – tillsammans skapar vi den helhet du kommer att ha nytta av. Vi finns för dig, vi har bredden, kunskapen och förmågan att hjälpa dig framåt i ditt företagande.

Behöver du hjälp med juridik, försäljning, bokföring, företags & personlig utveckling, marknadsföring eller investering har du kommit till rätt företag.

Vi på Get Started finns för att råda, vägleda och bistå människor i arbetet med att bilda, utveckla och förvalta nya så väl som befintliga företag. Vi har två målgrupper för vår verksamhet; de som står inför startandet av ett företag och de som redan är i gång med någon form av verksamhet.

Vi finns för att hjälpa och råda personer som skall starta bolag med de flesta praktiska och juridiska frågor som uppkommer under denna resa och dels för att råda personer som redan har ett fungerande bolag hur de skall maximera den personliga vinsten.

http://www.getstarted.nu

Antal inlägg i forumet:

24

Medelbetyg på inlägg:

2.50

Registrerad:

2009-11-22

Senast inloggad:

2012-10-26

Senaste inlägg i forumet

Senaste företagsannonser

Denna användare har inte lagt in några annonser

Nätverk av vänner

Denna användare har för närvarande inga vänner.